Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori, găzduită în premieră la București, se va desfasura în Parcul Titan din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 în parteneriat cu Bucharest Sport Club si Federația Română de Triatlon organizează, în perioada 22-24 iunie, Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori, găzduită în premieră la București.

Cupa Europeană de Triatlon pentru Juniori se va desfășura în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, în zone special amenajate unde se vor întrece peste 500 de sportivi profesioniști și amatori din întreaga lume, ce vor pune „Titans Triathlon” pe harta sportului european.

În cadrul acestui concurs se vor desfășura probe de înot, într-o zonă a lacului din parc curățată și amenajată pe care va fi montat pontonul de start și balize, ciclism pe străzile adiacente parcului respectiv str. Liviu Rebreanu și bd. Nicolae Grigorescu, și alergare pe aleile parcului, pe un traseu marcat și delimitat.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat pe traseul de derulare a cursei de ciclism și pe străzile adiacente, respectiv pe bd. Liviu Rebreanu (ambele sensuri de circulație), între str. Câmpia Libertății și bd. Nicolae Grigorescu, pe bd. Nicolae Grigorescu între str. Constantin Brâncuși și str. Lunca Bradului, banda 1 și 2 de circulație în sensul de mers către bd. Theodor Pallady, banda 3 rămânând liberă circulației autovehiculelor, după cum urmează: sâmbătă, 23 iunie, între orele 7.00-20.00, și duminică, 24 iunie, între orele 7.00-20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.